Daily Dose specialty coffee shop-Поморие

В издирване на съвършенството в предлагането на кафе и сладкарски изделия,обикаляме Поморие .Събрали сме информация от местни любители на доброто кафе,от туристи с опит и различни фейсбук групи.Целта ни е да намерим най-добрите заведения за кафе и сладки изкушения в града и да ги споделим с Вас . Имаме няколко предложения ,но това е най- обещаващото.

Daily Dose предлага Дъбов спешълти кафе

Аромат на прясно изпечени гофрети,шоколад и „Дъбов“ кафе посрещат посетителите на Daily Dose Поморие.Помещението не е голямо,но предлага богат асортимент от кафе,крафт бира ,домашни лимонади и ръчно приготвени гофрети. Хладилната витрина  е претрупана с веган десерти,тирамису,торти и други сладки лакомства за любителите на hand made и авторски продукти !

Кафето

Кафе специалитети и чашка кафе „за из път“ ще намерите в заведението ! Кафето се приготвя с прецизно премерени дози и отличен краен резултат ,като в магазините за кафе „Дъбов“. Удоволствието е във всяка чашка ! Еспресото се сервира задължително с чаша вода ! Правило,което е позабравено в доста заведения с претенции! Предлагат се и няколко вида пакетирано „Дъбов “ кафе и богат асортимент чай.

Дъбов спешълти кафе

Цените са разумни за качеството,което се предлага !Отличното посрещане и приятната обстановка създават настроение за целия ден ! Специално благодарим на Боби,който беше с нас при повечето ни посещения ,за професионално приготвените гофрети и чудесното кафе ! Нямахме достатъчно време да опитаме цялото меню,но ще се върнем отново !

Дъбов спешълти кафе,Бъзонада и безалкохолна напитка с джинджифил ,мед и лайм
Еспресо -тоник

Малко странна за мен напитка,която противоречи на всякакви правила на приготвяне на еспресо,но доста иновативна и освежаваща. На Ани много и хареса !

Всичко блести от чистота !
Заведението е малко,но уютно и с настроение !
Панорамна интериорна снимка на Daily Dose ,която показва част от бара,едната стена и част от масичките навън .
Мерките срещу COVID19 се спазват ! Снимката е публикувана със специалното разрешение на Боби !

Гофретите

Опитваме от прясно приготвените гофрети .Ароматни и вкусни ,аранжирани красиво !Вкусовете се смесват по вълшебен начин и се топят в устата ! Ще ги опитаме пак !

Дъбов кафе и ръчно приготвени пресни гофрети !
Гофрета с банан,бял и кафяв шоколад
Гофрета с шоколад,ягода и сладолед
Гофрета Daily Dose-микс от бял и кафяв сладолед,течен шоколад и ягода !

Нашето мнение е ,че заведението е прекрасно за познавачите на доброто кафе и вкусните сладки изкушения ! Предлаганите продукти и обслужването са доста над средното ниво ! Съотношението цена/качество е добро ! С удоволствие ще го посетим отново !

Препоръчваме !

#traveluser

Daily Dose specialty coffee shop се намира на адрес: ул. „Княз Борис l“ 95, 8200 кв. Стария град, Поморие

Телефон за връзка :  0877911600

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.