Вили „Перперешка река“-село Стремци

Здравейте,приятели на Източните Родопи ! Ако сте решили да разгледате забележителности около Кържали,или просто искате да си починете на чист въздух,тишина и спокойствие ,Ви препоръчваме нашето любимо място за настаняване -Вили „Перперешка река“ !

Защо Вили „Перперешка река“ ?

Хубави бунгала край малка река ,оборудвани с климатик,сателитна телевизия,хладилник и собствена баня и тоалетна . Посрещат Ви любезни домакини,които ще Ви настанят ,нахранят и упътят към интересните места в района.Вилите разполагат със собствен паркинг ,достатъчно голям да побере автомобилите на всички гости.Може да се храните в ресторанта на комплекса или да пазарувате от магазините в село Стремци.Възможно е сами да си приготвите храна в добре оборудваната кухня или да си направите скара на барбекюто под ореха.Ако сте любители на рибата,може да си поръчате или да хапнете на място в Рибен ресторант „Ханай“ в близкото село Черноочене. На около 200 метра от комплекса има бензиностанция !

Ресторантът на Вили Перперешка река
Лятната градина на ресторанта
Всяко бунгало е оборудвано с масички и столове
Река Перперешка
Масичка с чадър под сянката на ореха-Вили „Перперешка река“
Река Перперешка
Дори в мъглата мястото има особено очарование и създава настроение

Мястото

Вилите се намират на много комуникативно място – между Каменните гъби при село Бели пласт и Перперикон. Ако не искате да се блъскате в градския трафик на Кърджали при всяко отиване и връщане от забележителност – това е Вашето място.Удобен път,без интезивно движение Ви води до почти всички интересни места в района. Ако искате да отскочите до Кърджали, ще трябва да изминете 14,5 километра през Перперикон или 22,7 километра през Черноочене.Ние лично предпочитаме пътя през Перперикон,защото е по-кратък,по-бърз и наскоро ремонтиран.Пътят през Черноочене не е зле,но по него минава целия трафик за Кърджали.

Забележителности наблизо

Без да Ви се наложи да влизате в Кърджали ,може да посетите следните забележителности наблизо :

  • Каменните гъби край село Бели пласт – 7,3 км
  • Перперикон – 7,6 км
  • Село Лисиците – около 18 км до село Широко поле и после продължавате пеша до Лисиците
  • Крепост Моняк – 19,5 км
  • Скалната гъба край Женда – 30,5 км
  • Каменната сватба край село Зимзелен – 16.5 км

Не отбелязваме подробно всички интересни места наоколо,но Вие може да ги разгледате на страницата на Вили „Перперешка река“-забележителности и да си изберете.Възможностите са много и колкото и време да имате ,няма да Ви стигне,за да разгледате всичко!

Финални размисли

Когато се събудим рано сутрин и пием кафето си пред бунгалото, се наслаждаваме на песента на птиците,изгрева и утринната роса .Поздравява ни малък червен кълвач,който бодро работи по ореха.Покрай нас прелита бяла чапла или черен щъркел,решили да закусят в реката.Нищо не може да се сравни с това усещане !

Препоръчваме !!!

#traveluser

Адрес :Вили „Перперешка река“ се намира на 1 км. от с. Стремци, обл.Кърджали на разклона за с.Черноочене и с.Бели пласт.

Телефон за контакт: 0894700172

Фейсбук страница : https://www.facebook.com/ViliPerpereshka/

E-mail: vili.p.reka@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.